2012-2013 9.Sınıf Dil ve Anlatım Ders Kitabı Cevapları Sayfa 10-11-12-13-14-15-16-17 ( İletişim Yayınları ) 2023-2024




2012-2013 9.Sınıf Dil ve Anlatım Ders Kitabı Cevapları Sayfa 10-11-12-13-14-15-16-17 ( İletişim Yayınları )



Ekleyen: DersTurkce.COM | Okunma Sayısı: 2019

9.sınıf dil ve anlatım: İletişim

Sayfa  10-17 arası

HAZIRLIK

1.İhtiyaçlarını karşılamak için başkalarının yardımına muhtaçtır.

2.a.İlk insandan günümüze insanlar iletişimi sağlamak için çeşitli yöntemler denemişlerdir. İlk başta ilkel yöntemlerle iletişimi sağlar insanlık sürekli gelişerek daha modern ve teknik bakımdan yeni iletişim araçları geliştirmiştir.

b. hayır diğer canlılar yaratıldıkları günden bu güne kadar iletişim kurma yöntemlerinde değişim olmamıştır.

3. Telefon, telgraf, mektup, mail,…gibi iletişim araçlarını kullanıyoruz.

4. Evet, hayatımızı düzenleyen birçok işaret ve levha bir anlaşma aracıdır.

5.Evet, basın özgürlüğü Atatürk ilke ve inkılaplarında bireyin haber alma özgürlüğünü ifade edebilecek bireysel hak ve özgürlüklere atıfta bulunan özellikler var.

 




 Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece dersturkce.com'a aittir. Sitemizde yer alan dosya ve içeriklerin telif hakları dosya ve içerik gönderenlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır. Telif hakkına sahip olan dosyaları lütfen iletişim bölümünden bize bildiriniz. Dosya 72 saat içerisinde siteden kaldırılır.Telif Hakkı Hakkında|Editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir içerikten dersturkce.com sorumlu değildir.İLETİŞİM:dersturkcem@gmail.com
Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.